fbpx

Fri fragt på køb over 400,-

Sleep Well – tryghed til barnet og nattesøvn til forældrene

Crown-Bubble-058-Edit-scaled-11

For de fleste betyder det at have småbørn også manglende nattesøvn og masser af bekymringer om barnets tryghed og sikkerhed. Vi har tre børn og kender alt til den slags, men nu har vi løst den gordiske knude og udviklet en sove-sele/vest, der skal sikre, at barnet føler sig trygt – samtidig med at forældrene får den vigtige nattesøvn, der gør, at de kan fungere bedst muligt i de vågne timer. Sove-vesten/selen kom på markedet i vinter 2022 og har hjulpet flere familie og givet den ro som de har manglet, stor succes.

Eksperter er enige om, at god søvn i høj grad er med til at sikre, at vi kan fungere ordentligt, når vi er vågne. Søvnen forbedrer vores immunforsvar, styrker vores hukommelse og er med til at forebygge stress, angst og depression. Og det gælder, uanset om du er spædbarn eller voksen. Indtil for ganske nylig har der være en tendens til at mene, at børn skulle sove adskilt fra deres forældre – men er det virkeligt det bedste? Hvis vi for eksempel ser tilbage på jægersamfundet, så sov man altså sammen med sine børn og var i det hele taget ganske tæt på dem igennem deres tidlige år for at gøre dem så stærke som muligt til fremtiden. Den tendens er ved at vende tilbage, og måske vil det det vise sig at udgøre nøglen til at forebygge livsstilssygdomme som stress og angst.

– Når børn ofte ikke kan sove om natten, er det ofte forbundet med, at de ikke føler sig trygge. Børn har brug for at mærke varmen fra deres forældre, lytte til deres åndedræt og være tæt i de rolige timer af døgnet, som natten er. Og set i det lys er det faktisk lidt besynderligt, at vi især i de nordiske lande er så optaget af at få børn til at sove alene på deres eget værelse. Men den tendens er heldigvis ved at vende nu – og undersøgelser viser da også, at hvis du sover tæt på dit barn, så er det med til at skabe trygge, rolige og harmoniske børn, der er klar til at møde fremtiden.

Vi har udviklet selen, der gør, at barnet kan sove trygt sammen med forældrene på en måde, hvor også forældrene kan føle sig trygge og ikke behøver at stå op om natten for at tjekke på barnets ve og vel.

Vi har tre børn, og vores største ønske er, at børnene skal føle sig trygge. Som alle andre forældre lyttede vi af samme grund meget til andres erfaringer og gode råd, og derfor ville de også gerne have, at deres børn skulle sove alene. Men frygten for at babyalarmen ikke virkede, og at børnene skulle vågne alene og bange i et mørkt rum og begynde at græde, uden at forældrene opdagede det, betød, at de igennem hele den periode fandt sig selv løbe i pendulfart mellem barneværelset og soveværelset. Det måtte kunne gøres bedre og smartere for alle involverede, konkluderede de hurtigt.

– Vi besluttede, at vi gerne ville sove sammen med vores børn, mens de var små – men det skulle foregå på en forsvarlig og sikker måde. Barnet skal føle sig trygt ved at bevæge sig rundt i sengen på den måde, hvor de ikke ender i fodenden i løbet af natten – eller i værste fald på gulvet, Da jeg er teknisk designer og har erfaring med udvikling af sikkerhedsudstyr blandt andet til sundhedsprodukter.

Resultatet blev, at vi stiftede virksomheden Crown-Bubble og udviklede soveselen Sleep Well. Soveselen blev patenteret, sat i produktion og kom på markedet i vinter 2022.

– Vi skulle lige vænne os til at være iværksættere – for der er bare rigtig meget, man skal forholde sig til. Men set i lyset af at vi faktisk ikke har markedsført os ud over hjemmesiden crown-bubble.com og på enkelte messer, så er det overvældende, hvor godt vores produkt Sleep Well er blevet taget imod. Fremmest sket med udgangspunkt i ”word of mouth,” hvilket jo vidner om, om at der er et stort behov i markedet.

Vores produkter er godkendt i forhold til Dansk Standard DS/EN 13210, vi har et overordnet mål i forhold til alle vores produkter, vi vil være den bedste på marked med kvalitet og materialevalg.

– Vi ved, hvor meget sikkerhed og kvalitet betyder for forældre – og det vil vi heller aldrig gå på kompromis med. Derfor har vi også samlet produktionen tæt på der, hvor vi bor i Haslev, og vi er meget opmærksomme på, at det stof, som både sove-selen og vores øvrige seler produceres i, er af den absolut bedste kvalitet.

Ud over sove-selen Sleep Well producerer og forhandler crown.bubble.com også gå-seler og barnevogns-seler de bedste på markedet. Alt sammen produkter der skal sikre, at børn får den bedste start på livet.