Samsovning

Hvis vi som mødre i Vesten, på samme vis reagerer promte på barnets signaler og ammer, også blot for at trøste den lille, så er gevindsten, at barnet lære, det kan stole på os, og de bliver samtidig også mere lydhøre overfor vores signaler. Med andre ord opstår der en bedre tilknytning og en utrolig værdifuld nonverbal kommunikation mellem mor og barn.

Når vi sover med vores børn, og følger vores naturlige trang, til bare at have barnet sovende ved brystet, så sættes hjernen på ”hold” og vi glider ind i en verden, der først og fremmeste styres af følelse og instinkt. Og det er så viseligt indrettet, at det gavner overlevelsen for vores afkom.

Mange der samsover og som praktiserer ” fri mælkebar” rapportere, at de føler de har nemmere ved at komme i kontakt med vores naturlige moderegenskaber. De oplever en stærk tilknytning til barnet og har nemmere ved at aflæse barnets signaler. Det øger narturligt chancen for, at vi kan have en glad, tilfreds og afbalanceret baby, sovende på armen.

Mangler du yderligere information om samsovning, kan vi stærkt anbefale at læse Babyinstituttets artikel om emnet. Der kan læses om en masse af de fordele, der er er ved samsovning.

Andre relevante sider at læse om, kan ses herunder:

samsovning

Vidste du at monteringen foregår utroligt let rundt om sengen? Der er 6 meter lange seler i begge retninger, og de klikkes sammen og strammes nemt og hurtigt – uden besvær.

PERFEKT TIL

Crown Bubble Sleep Well er perfekt til enhver, der ønsker en god nats søvn for sig selv og sin baby/tumling.

Samsovning er fantastisk hyggeligt, dejligt og trygt.

Ro og tryghed giver mindre gråd.

Hjernen bliver rolig og slapper af, når den føler tyngden.

Man hører hinanden og registrerer hinanden, og barnet føler sig tryg.

God bevægelighed og åndbart materiale.

Nem og sikker montering – og glem alt om en rejseseng.

Kan monteres på nærmest alle senge, nemt og hurtigt.

Slut med farlige barriere og hovsa-løsninger.