Fri fragt på køb over 400,-

Fri fragt på køb over 400,-

14 dages returret

Dansk Design

Bag om Crown Bubble

Om os

Hej, jeg hedder Tatiana, jeg er mor til tre børn, og jeg er glad for, at du er her.

Min mand og jeg tror på, at børn har brug for at være tæt på deres forældre så meget af dagen som muligt, og derfor har vi valgt at samsove med vores børn.

Men det har ikke altid været sådan. For som så mange andre forældre, startede vi ud med at ”opdrage” vores børn til at sove alene, blive lagt i seng og håbe på, at det hele nok skulle gå. Men vi blev mere og mere utrygge, og det kulminerede i, at vi, i vores hus i Sverige, så os selv udefra – i gang med at bygge barriere op ved sengen, ved trappen, ved døren – ja, alle steder hvor vores barn kunne komme ud og kalde på os og måske falde ned af trappen.

Noget måtte ske, og så snart vi valgte at samsove med vores barn, oplevede vi, at det hele faldt på plads. Vi fik mere ro, søvn, mere overskud og fik skabt trygge nætter, hvor vi ikke skulle forstyrres af vores nervøsitet eller urolige børn i benenden. Vi oplevede også, at vores barn blev mere rolig omkring puttesituationen, og var tryg ved, at skulle falde til ro.

Vi tænkte, at vi måtte kunne gøre det samme for andre. Derfor skabte vi Crown-Bubble, der i første omgang havde til formål at udvikle en vest, der kunne bruges på samme måde, som vi fx brugte i barnevognen, højstolen eller i barnesædet i bilen. En vest, der sikrede vores nattesøvn, men som samtidig også gav os mulighed for at knytte stærke bånd til vores barn.
Det blev til Sleep Well vesten, og flere produkter i serien er nu på vej.
Det gør bare godt i mit hjerte, at vi ved hjælp af Crown-Bubble Sleep Well vesten, er med til at gøre livet både nemmere og mere sikkert for mange familier – både i hverdagen og på fx ferien.

Vi håber, I vil tage godt imod det. 

De bedste hilsner fra

Crown Bubble Denmark Crown Bubble Denmark
Crown Bubble Denmark Crown Bubble Denmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder, inspiration og guides direkte i din indbakke.