fbpx

Fri fragt på køb over 400,-

Gode vaner

crown bubble

 

Det er vigtigt for nattesøvnen, at I forsøger at følge et fast mønster, som barnet genkender aften/nat igen og igen. Jeres barn skal være omkring 3-4 måneder før I kan forvente, at det modenhedsmæssigt har nået et udviklingsstadie, hvor det er parat til, at der kommer en mere fast rytme aften/nat. I kan lægge mærke til om perioderne med søvn om natten bliver længere og kortere end dagsøvnen.

I kan begynde at gøre de samme ting om aftenen (bad, natflaske/amning, soveværelset hvor barnet sover gøres mørkt (evt. med et rullegardin), en lille sovesang i sengen, kys på kinden, dit barn får nusseklud, bamse eller sut og så godnat min skat) – og nu ligger du stille hånd på barnet og nu falder det trygt i søvn. Når barnet sover lister du ud med babyalarm og gør det du ønsker af hygge for dig. Hvis du falder i søvn så det jo det du har brug for her og nu. Du kan evt lade døren være på klem, så barnet høre dig tale eller hvad du nu laver. Det hele handler om tryghed forvist barn. Det vil til sidst give dig ro i krop og sjæl.

Sleep Well gør at barnet føler tryghed og mærker en omfavnelse og sover dejligt.

Husk hinanden dig og din mand, det hjælper Sleep Well også med, der er plads til jer alle når i kommer i seng og tryghed i jeres hjerter.