fbpx

Fri fragt på køb over 400,-

Fri fragt på køb over 400,-

14 dages returret

Dansk Design

Er en gåsele en god idé?

Gåsele

Dansk Kvalitet og designet til barnet med en lille lomme til turens fund af sten, fjer eller den lille blomst der må med hjem

Dit barn har lige fået øje på en stor, sjov bille på jorden. Den er i fart, den er på vej over på græsset… og den skal fanges! Men det kan ikke lade sig gøre fra barnevognen eller klapvognen! Årh, mand … hvor irriterende! Og så har du balladen …
Kender du det? Vi gør.
Derfor synes vi, at en gåsele er et fantastisk alternativ til dit barn, der har lyst til at udforske verden, løbe efter billen, hoppe i vandpytten eller sætte sig på hug og falde i staver over en sten på jorden – uden at du skal være bekymret over, at de næste skridt, dit barn tager, er ud på vejen ved siden af.
De små seler er nemlig perfekte til at give dit barn bevægelsesfrihed og sikkerhed på samme tid. Måske har du også savnet lidt mere fleksibilitet, når I er på tur? Eller oplevet, at dit barn ikke vil holde i hånden, og du derfor måtte sætte barnet tilbage i klapvognen til stor frustration for den lille eventyrer? Måske skal I på tur til stranden eller besøge en travl markedsplads i udlandet? Det er lige præcis her, hvor gåseler kan være en fantastisk sikkerhed og ven i nøden – for både dig og dit barn.

Hvad kan du med en gåsele til dit barn?

Der er mange fordele ved at bruge en gåsele, fx:

1. Frihed og fleksibilitet: En gåsele giver dig og dit barn mere frihed og fleksibilitet til at udforske verden. Du kan tage på tur til havnen eller besøge en travl markedsplads i udlandet uden at skulle bekymre dig om dit barns sikkerhed.

2. Motoriks udvikling: Gåseler er også en fantastisk måde at lære dit barn at gå på. Dit barn kan strække deres små ben og tage de første skridt på egen hånd, mens du stadig har kontrol over deres bevægelser og færden.

3. Sikkerhed i trafikken: En gåsele kan være særligt nyttig, når du er ude at gå i trafikken eller på andre steder, der potentielt kan være usikre for det lille menneske. Du kan holde dit barn sikkert tæt på dig, mens I går på eventyr sammen.

4. Gode oplevelser: Det bedste ved gåseler er, at de også er sjove for dit barn. Dit lille vidunder vil elske at føle sig fri og uafhængig, mens du stadig er tæt på dem. De vil elske at udforske verden med dig og lære nye ting.
Og sidst, men ikke mindst:
5. Ro i sindet! En gåsele giver også dig som forælder tryghed og dermed også større overskud. Du kan nemlig stole på, at dit barn er sikkert og tæt på dig, uanset hvor I går hen.
Vi synes derfor, at en gåsele er fantastisk måde at give dit barn mere frihed og bevægelsesfrihed på, og et godt alternativ til klapvognen. Ikke en erstatning, men et alternativ.

 

Er en gåsele en god idé?