fbpx

Fri fragt på køb over 400,-

Velkommen til Crown Bubble

Få både Crown Bubble Sleep Well + Lagen for kun DKK 1.499,-
NYTARS TILBUD
Få både Crown Bubble Sleep Well + Lagen for kun DKK 1.499,-
NYTARS TILBUD
Få både Crown Bubble Sleep Well + Lagen for kun DKK 1.499,-
NYTARS TILBUD
Previous slide
Next slide

Vores produkter

Vi tager også imod bestillinger til fx. tvillingeseler, specialmål, m.v.
Kontakt os for yderligere information.

Crown Bubble Denmark Crown Bubble Denmark

Børn har brug for samsovning

Børn har brug for omsorg, nærhed, tryghed og tilknytning til os forældre. Samtidig er vi det land i Europa hvor børn passes flest timer væk fra hjemmet. Derfor kan samsovning være en oplagt mulighed for at skabe øget tryghed i barnets verden.

At vælge at sove med sine børn er blot én af mulighederne. Men det kommer aldrig til at være en dårlig vane, at opfylde sit barns helt legitime behov for varme, berøring og tryghed. Heller ikke om natten. Samsovning giver et godt grundlag for glade og harmoniske børn, som får en stærk tilknytning til nære relationer og større robusthed senere i livet.

For min mand og jeg har det som udgangspunkt virket helt absurd, at det mindste menneske, der har mest behov for tryghed, skal ligge alene, mens vi to voksne sover sammen.

tatiana-specht-lillelund.png

Crown Bubble Sleep Well

Jeg hedder Tatiana og jeg er mor til tre børn.

Historien bag Crown Bubble startede med, at vi havde de hverdagsudfordringer, som man nu engang har i travle børnefamilier. Vi havde et hus i Sverige, hvor der var 1. sal på huset. Soveværelset var på 1.sal, og der opstod det problem, at jeg lagde barnet til at sove oven på, og selvom babyalarmen var sat til, levede jeg altid i frygt for ikke at høre min 2-årige dreng, hvis han fx stod op om aftenen eller om morgen, mens man sad nedenunder i stueetagen…

Følg os på SoMe